Månadens bild, december 2015…

9073 (1)

9116 (2)

9122 (3)

9171 (4)

9177 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från december 2015. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Återkommer med fem favoritbilder från varje månad under 2015. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter kommer samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2015, enligt er.

Här kan ni se månadens bilder från januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober och november 2015.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit Årets Bild 2015.

Alla månader inklusive december är öppna för röstning fram till 20 januari 2016, därefter stängs möjligheten att rösta. Kort därefter får ni rösta och kommentera på de tolv månadsvinnarna där vinnaren blir Årets Bild 2014. Det ska verkligen bli spännande att se vilken bild ni gillar bäst.

18 reaktioner på ”Månadens bild, december 2015…

  1. Även denna månaden var det svårt att välja mellan de olika bilderna. Tillslut valde jag att lägga min röst på bild nummer 1 (vattenfallet). Jag gillar figuren nere till höger så…
    En riktigt snygg bild Terje! 😉

  2. Den första bilden fick min röst. Den fjärde bilden fastnar jag likaså för men eftersom jag bara får rösta på en så… Verkligen jättefina och mystiska med mycket känsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s