Månadens bild, februari 2015…

7104 (1)

7105 (2)

7136 (3)

7169 (4)

7238 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från februari 2015. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Återkommer med fem favoritbilder från varje månad under 2015. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter kommer samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2015, enligt er.

Här kan ni se månadens bilder från januari 2015.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit Årets Bild 2015.

14 reaktioner på ”Månadens bild, februari 2015…

  1. För min del stod valet mellan Möte och Skata. Rösten föll på Möte, den snötyngda skogen, som genom rörelsen fått en förtrollande känsla 🙂

  2. Nr 2 fick det bli. Tack vare att den är monokrom hamnar all uppmärksamhet på energin. Sedan kan man ju inte låta bli att undra hur i all sin dar du har burit dig åt! (Men jag har mina misstankar…) En helt klart udda och annorlunda bild är det i alla händelser.

    • Tack så mycket Erik! 🙂
      Tror nog att du listat ut hur jag gjort bilden ja, men man kan fascineras över rörelseeffekten det ger. Någon form av radiell rörelseoskärpa. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s