Månadens bild, september 2015…

8652 (1)

8656 (2)

8713 (3)

8705 (4)

8708 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från september 2015. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Återkommer med fem favoritbilder från varje månad under 2015. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter kommer samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2015, enligt er.

Här kan ni se månadens bilder från januari, februari, mars, april, maj, juni, juli och augusti 2015.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit Årets Bild 2015.

12 reaktioner på ”Månadens bild, september 2015…

  1. Björken fick min röst. Tycker om det nästan mänskliga uttrycket i trädet där den sträcker upp armarna mot skyn, och kontrasten mot den mörka bakgrunden. Jag tycker så klart om alla bilderna men denna sticker ut.

  2. Blå gryning! Superb! Dimma, blåtoner, en sjö och trädlinjen i bakgrunden. Vad mer behövs för en ljuvlig bild? Ja, en duktig fotograf, såklart! 🙂 😉

  3. Svårt, det var även denna månad många bra bilder. Men jag fastnar tillslut för mogonljus (bild 5). Otroligt vackert med solens som lyser igenom skogens trädfasad… det blir en sakral stämning över det hela! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s