Månadens bild, november 2015…

8935 (1)

8936 (2)

9029 (3)

9030 (4)

9031 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från november 2015. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Återkommer med fem favoritbilder från varje månad under 2015. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter kommer samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2015, enligt er.

Här kan ni se månadens bilder från januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september och oktober 2015.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit Årets Bild 2015.

16 reaktioner på ”Månadens bild, november 2015…

  1. Den tredje bilden träffade mig direkt. Jag är verkligen förtjust över bilder som saknar ett tydligt och omedelbart huvudmotiv, där man får leta en stund. Till slut fann jag svanen och nu kan jag inte slita blicken från den.

    Imorgon ska jag resa till Bergen och spela i orkestern där. Det blir nog tyvärr ont om tid att ge sig ut någonstans men jag tar med kameran utifall att… (Jag reser aldrig oklädd).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s