Månadens bild, augusti 2015…

8357 (1)

8482 (2)

8508 (3)

8516 (4)

8530 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från augusti 2015. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Återkommer med fem favoritbilder från varje månad under 2015. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter kommer samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2015, enligt er.

Här kan ni se månadens bilder från januari, februari, mars, april, maj, juni och juli 2015.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit Årets Bild 2015.

14 reaktioner på ”Månadens bild, augusti 2015…

  1. Självporträttet kändes som ett naturligt val. Jag tycker väldigt mycket om den fjärde bilden också men eftersom jag måste välja så… Din spegelbild delas i två hälfter av gardinens mönster vilket ger ett schizofrent intryck och fönstret verkar sitta på ett ödsligt och tomt hus. Verkligen jättefint.

  2. Visserligen ser det trendigt ut med ”Zebrasolglasögon” på ditt självporträtt men en stilla flört mellan mört blir trots allt mitt val.

  3. Självporträttet! En mångbottnad bild med sin spegling, begreppet avbild kontra ”verkligheten”, den flagnande färgen och att inget är evigt (?), spröjsen som avdelare, kanske av olika faser i livet… och så vidare… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s