Månadens bild, oktober 2015…

8741 (1)

8789 (2)

8839 (3)

8896 (4)

8906 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från oktober 2015. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Återkommer med fem favoritbilder från varje månad under 2015. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter kommer samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2015, enligt er.

Här kan ni se månadens bilder från januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti och september 2015.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit Årets Bild 2015.

12 reaktioner på ”Månadens bild, oktober 2015…

  1. Som vanligt fina bilder allihop,men det är trots allt två stycken som sticker ut för min del,den ståtliga älgtjuren får denna gång stå tillbaka för för det härliga konstverk du gjort av en ”vanlig” rådjursbild,mycket snyggt!

  2. Du har en förmåga att välja ut fem bilder med så väldigt olika karaktärer och denna gång röstade jag på rådjuret. Det är ett så oerhört starkt uttryck i den. Få, egentligen bara ett, bildelement men ändå stark.

  3. Jag faller för skymningsbräken-bilden (bild 5). Vilken bild och vilket mönster den skapar och färgskalan är ju så vacker och mystisk på något sätt. Riktigt härlig och intressant bild som går att studera länge Terje! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s