Månadens bild, april 2015…

7589 (1)

7650 (2)

7701 (3)

7712 (4)

7735 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från april 2015. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Återkommer med fem favoritbilder från varje månad under 2015. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter kommer samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2015, enligt er.

Här kan ni se månadens bilder från januari, februari och mars 2015.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit Årets Bild 2015.

20 reaktioner på ”Månadens bild, april 2015…

 1. Röstade på bild nr 1. För att den drar blicken in i bilden och att jag gillar kompositionen och ljuset! Den får igång min fantasi, jag undrar vem som ”tappat” tänderna och hur det gick till osv.

 2. Forsärlan förståss! 🙂 Hur fan fick du den å sitta still å få flow i vattnet! Bra! 🙂

  • Tack så mycket Steffe! 🙂
   Höll på med landskapsfoto, och forsärlan höll till runt mig. Efter ett tag kom den och satte sig. Satt ett tag och burrade upp sig och tog det lugnt. Det blev bilden, då allt annat var klart och förberett för en bild utan forsärlan. 🙂

 3. Kan inte låta bli att rösta på forsärlan i vattenfallet. Misstänker att den här har goda chanser till ”årets bild” som du brukar ha framröstning av i början på det nya året. 😉
  Det är verkligen fantastiska bilder alla de här bilderna som är med i månadens bild. Jag tycker verkligen att alla har något litet extra i sig. Snyggt och inspirerande Terje! 😉

 4. Forsärlan är helt överlägsen,ibland är det tillfälligheter som avgör,här träffar ju ljuset ärlan perfekt,så det är bara att gratulera till en toppenbild.

 5. Bild 4 får det bli. Kan inte göra annat än att stämma in i hyllningskören ovan. Faktum är att jag anser att bilden skulle blivit riktigt bra även utan forsärlan, men den förhöjer ju bilden flera pinnhål. Jag tycker annars om kontrasterna i bilden, framför allt det ljusa mot det mörka som skapar en handling och ett djup. Det är inte bara vattnets rörelse som står för händelserna utan allt sammantaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s