Månadens bild, januari 2015…

6018 (1)

6061 (2)

6072 (3)

7069 (4)

7083 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från januari 2015. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Återkommer med fem favoritbilder från varje månad under 2015. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter kommer samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2015, enligt er.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit Årets Bild 2015.

14 reaktioner på ”Månadens bild, januari 2015…

  1. Jag tycker att vinterharmonin hade något lite extra, med trädens linjer och dess spretighet. Bilden ger även som bildtexten ”vinterharmoni” en harmonisk känsla som jag tycker väldigt mycket om. 🙂

  2. Ett lätt val tycker jag,Styrka blir mitt starka val,ibland behövs inga djupa analyser av en bild,man bara tycker om den,ett skäl så gott som något.

  3. Det blev vinterharmoni även för mig. Ett speciellt uttryck i den bilden, en annorlunda och spännande känsla. Jag tycker att bilden ser platt ut, som om snövädret suddat ut delar av landskapets konturer, och fått träd och buskar att flyta samman. Effektfullt! 🙂

  4. Det blev sångsvanen till slut för min del. Det finns så mycket blått i den men bara en liten gul fläck, näbben. Ändå syns den så tydligt, den lyser som en lampa. För att inte tala om den sköna upprepningseffekten med alla ”ben” som sticker upp lite här och var ur snötäcket. Det finns humor i den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s