Månadens bild, mars 2015…

7350 (1)

7402 (2)

7396 (3)

7397 (4)

7412 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från mars 2015. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Återkommer med fem favoritbilder från varje månad under 2015. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter kommer samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2015, enligt er.

Här kan ni se månadens bilder från januari och februari 2015.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit Årets Bild 2015.

14 reaktioner på ”Månadens bild, mars 2015…

  1. Nr 2 fick min röst. Älskar det abstrakta, färgen, mönstret… Ibland har jag svårt att förklara varför jag gillar den ena bilden mer än de andra, men jag känner vilken det är då min blick dröjer sig kvar längre vid den än övriga. 🙂

  2. Bild nr 3 Bävern.
    Gillar stillheten i bilden trots att man upplever böverns rörelse i vattnet. Meditativ på det sett som bara naturen kan förmedla.
    kräver öga att fånga det.

  3. Svårt val, men min röst gick till den partiella solförmörkelsen i Klämmestorp. Fastnar för hur du tagit med busken eller trädet i förgrunen, och så den fina färgskalan i himlen som omger solen, toppen 🙂

  4. Det blev fyran som till slut fick min röst denna gång. Trädens lutning in mot mitten, som håller allt på plats i bilden, och färgerna känns vackra och harmoniska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s