Månadens bild, juni 2013…

2693 (1)

2696 (2)

2723 (3)

2729 (4)

2768 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från juni 2013. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Under hösten återkommer jag med fem favoritbilder från varje månad under 2013. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter tänkte jag att samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2013, enligt er.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit årets bild 2013.

20 reaktioner på ”Månadens bild, juni 2013…

  1. Liknande resonemang som jag förde om Krucifix anser jag kan appliceras på Varelsen. Det är detta jag tycker är så oerhört fängslande med fotografi: vi är hänvisade till en konkret verklighet men vi kan transformera denna verklighet till något abstrakt. Man kan visualisera en idé, tanke, känsla men vi är hela tiden hänvisade till verkligheten. Man står med ett ben i varje läger.
    //Erik

  2. Ja här rullar månaderna iväg lika fort som känslan av det här året…Här var det lite svårt att välja,men valet föll till slut på ”varelsen” där fantasin verkligen får spela fritt,häftig bild!

  3. Det låg mellan tornseglare och getingen. Tornseglaren är en estetiskt mycket vacker bild med många saker som klaffade i ögonblicket, men lade min röst på getingen. Inte på långa vägar så vacker som tornseglaren men däremot väldigt udda och speciell, här behövdes nog en hel del tålamod antar ja. Grattis till getingen!

  4. Valde mellan tornseglaren och ‘Varelsen’ men tycker, att tornseglare vann efter ett antal betraktelser. Inte bara en vacker och dramatisk bild utan också med ett budskap om att ett litet väsen kan stå emot betydligt större krafter….
    Eva

Lämna en kommentar