Utställning i Göteborg…

Alla är välkomna till min separatutställning på Galleri M i Göteborg, lördagen 28 mars, mellan klockan 12 och 14. I söndagsbilagan till Dagens Nyheter 22 mars kommer ett längre reportage. Filmteamet kommer närvara under vernissagen för att filma till den kommande dokumentären.

Utställningen innehåller 26 bilder, där 13 är i färg och 13 i svartvitt. Bildernas urval är helt personligt, har försökt utgå från bilder som berättar mycket om mig som fotograf och som människa.

Utställningen pågår till 26 april.

Välkomna!

Edit 2020-03-15: På grund av den stora förändringen i samhället med Coronaviruset har jag och galleriet idag bestämt att avlysa utställningen och flytta fram den till ett senare tillfälle. Detta för att minska risken för att besökare ska smittas i tillfälle någon är i riskgruppen. Det skulle kännas fel att under dessa omständigheter genomföra utställningen. Får återkomma med mer information om när utställningen blir av. Vi beklagar detta!

16 reaktioner på ”Utställning i Göteborg…

 1. Vad roligt – grattis Terje! 😀 Titeln ”Bara en naturfotograf” leder tankarna till ”Min plats i ljuset” och alla dina personliga bilder där… och det drar ju inte ned förväntningarna. Det vore roligt att besöka utställningen!

  • Tack så mycket Gustav! 😀
   Jo, visst finns tankeleken i den boken. En tankelek som jag haft med mig under många år. Skulle vars trevligt om du hade möjlighet att komma till utställningen. 😀

 2. Göteborg det är ju inte nästgårds precis. 😉 men vem vet kanske den kommer mer norrut också. Skulle vara roligt att besöka. Fantastisk ”annons” bild
  /Christer K

  • Idag läggs podden ut, ska bli intressant att lyssna på. Lägger en länk till detta senare idag här på bloggen. Utställningen blir av som den är planerad med bilder, men kommer istället senare. 😀

  • Hehe, galleriet kommer ha utställningen med flyttar alltså fram den. Filmteamet har idéer om att den kanske har vernissage i samband med premiären för dokumentären, men vi får se när det blir. Allt beror på ett särskilt virus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s