En viktig länk…

(1)

Jag fick nyligen tips om en sida på nätet där man informerar om hur Flashback fungerar. De har även skrivit om mig och det jag och min familj fått utstå från Flashback och deras medlemmar. Många som följt mig här i bloggen genom åren har kunnat läsa om en del av det jag blivit utsatt för sedan september 2011. Ni kan även få en översikt över detta genom att läsa vidare här.

Jag har gått vidare i min karriär som fotograf. Har erkänt det jag gjorde, tagit smällen – men valt att gå vidare. Att fotografera är för mig ett personligt engagemang som jag tänker fortsätta med resten av livet. Det kan ingen ta ifrån mig, hur mycket olika mer eller mindre anonyma personer än skulle försöka få mig eller några av mina vänner på andra tankar.

Visst finns det kollegor i fotomiljön som ignorerar mig, har gjort mig till en persona non grata – men det är inget jag bryr mig om idag. Jag har många vänner, men också kollegor som finns där som viktigt stöd. Det räcker mer än väl för mig.

Kolumnisten Kristoffer Bergström skrev om mig 18 maj i Aftonbladet, något ni kan läsa här.

Ni kan alla se här i bloggen att jag är mer aktiv som fotograf än någonsin; men jag har också ett antal spännande projekt framöver som ni kommer se så småningom.

Tack till alla er som finns där som stöd – familjen, goda vänner och kollegor. Men också alla er andra som besöker min blogg, tittar på mina bilder och läser det jag skriver.

Tack!

(Bild 1 – Skuggor, 2019)

6 reaktioner på ”En viktig länk…

  1. Tack själv Terje för din inspirerande blogg, faktiskt den enda värd namnet jag besöker på regelbunden basis. Det har blivit lite si och så med kommenterandet på sistone men jag besöker den i stort sett varje dag. För egen del har det blivit väldigt lite fotograferande på sistone, mest beroende på att jag varit så upptagen med annat bildskapande där jag skapar i datorn. Har utvecklat en teknik jag trivs väldigt bra med. Förbereder just nu en utställning jag ska ha på Skeppsholmen i Stockholm i sommar men det är osäkert om den blir av, av samma anledning som din blev framflyttad.

    • Tack Erik! 🙂
      Verkar intressant med utställning i Stockholm i sommar; hoppas nu den inte flyttas fram – den också… Spännande med ny teknik du utvecklat, även fast du inte fotograferat så mycket på sistone så har du åtminstone skapat bilder!

  2. Jag vet inte ens vad jag ska säga om allt detta, det är för mig helt obegripligt att det fortgår. Jag önskar att ni blir lämnade ifred och att ni orkar slå all skit ifrån er utan att det tar för mycket livsglädje och energi. Jag tycker ni bägge förtjänar en helt annan typ av uppmärksamhet, dvs för alla fantastiska bilder både du och Malin skapar. Ni är båda något utöver det mesta!

    • Ja, man kan undra när det ska lugna sig ja. Men det känns som det som skrivs, samtal jag har, nu ändrar form. Så det känns positivt. Fler och fler börjar förstå de mer normala perspektiven och ser tydligare alla överreaktioner – inte minst på Flashback. Sedan är jag ju inte den som ger upp, vilket alltfler förstår. Men också att allt det andra jag gjort i min karriär börjar få en ny dager, vilket är oerhört positivt. Kritikerna tystnar alltmer, näthatarna lugnar sig – fokus ligger nu mer mot den jag egentligen är. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s