Två i färg och två i svartvitt…

(1)

(2)

Har precis kommit tillbaka från en tur till Mullsjö fiskdammar; för att fotografera i det dova och spännande novemberljuset. Det blev ett antal landskapsbilder både i färg och svartvitt, där jag visar fyra av dessa.

Fick uppleva en utter, för första gång vid fiskdammarna. Men den tillhörde den skygga sorten, så några bilder ville den inte ge mig. Men jag fick studera svallvågorna på den lilla gölen, bakom en stort antal rötter där uttern stort sett hela tiden tyckte det var bättre att uppehålla sig. Blev även utskälld av tre olika ekorrar, bara för att understryka att det nog var bäst att koncentrera mig på landskapsfoto – och låta djuren få vara denna gång.

På vägen hem fick jag se årets första flock av sidensvansar, högt upp i en trädtopp på långt håll mot den helmulna himlen…

Och fortfarande inga tallbitar som vill visa sig…

(Bild 1 till 4 – Mullsjö fiskdammar, 2019)

(3)

(4)

4 reaktioner på ”Två i färg och två i svartvitt…

  1. Gott om krokodiler i Mullsjötrakten ser jag 😉 Utskälld av ekorrar, det kan inte höra till vanligheten? Blev rätt full i skratt här och ja, det var nog lika bra du lät djuren vara ifred denna gången och önska lycka till med att fånga uttern vid ett annat tillfälle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s