Fantasibilder vid Ryfors…

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

(6)

(7)

(8)

(9)

Var en tur till Ryfors idag… För vilken gång i ordningen vet jag inte, men det blir alltid något nytt iallafall… Ryfors verkar vara en plats som aldrig ”tar slut”, som tur är…

Arbetade mest i svartvitt med gulfilter. Rätt mycket hålkamera, långa slutartider, små bländaröppningar, rörelse med kameran under delar av slutartiden, softfilter, vinjettering i kameran, varmtonsfilter mm. Kreativiteten var det inget fel på. Ett antal bilder är också med blixt (under en liten del av slutartiden).

(Bild 1 till 9 – Svartvitt vid Ryfors, 2017)
(Bild 10 – Färg vid Ryfors, 2017)

(10)

14 reaktioner på ”Fantasibilder vid Ryfors…

  1. Dessa bilder… de är magiska. Jag är helförtjust i detta sättet du skapar dem på med djupet (menar ej tekninskt) och hur de väcker känslor och fantasi till liv. Som om det vore målningar och inte fotografier, i den bästa bemärkelsen. Spännande och trollbindande, och så svärtan, det mörka som jag alltid gillar lite extra mycket i bilder. Otroligt inspirerande.

  2. Helt fantastiska bilder varenda en, det bästa jag sett på länge. Ett typiskt exempel på att bilder säger mer än tusen ord. Jag experimenterar också en del med hålkamera men har inte ”fått till det” riktigt än, men skam den som ger sig!

  3. Helt förföriskt bra serie bilder! Blir väldigt inspirerad då jag själv börjat experimentera mer med hålkameran, tillsammans med rörelse och ibland även blixt. Första, andra och sjätte kan jag inte försöka motstå, de är underbara 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s