Sheldon & I…

img_0163

I oktober utkom Malin Ellisdotter Hellesø med sin första pappersbok, ”Sheldon & I”. En bok på 84 sidor och med 77 svartvita bilder. Samtliga gjorde med hennes Iphone 5.

I boken får vi följa med på resan med vår katt Sheldon, från första mötet i september 2015 när vi hämtade henne hos kattuppfödaren i Hälsingland – och helt fram till idag. Personliga svartvita bilder, uttrycksfulla och charmiga. Det är svårt att inte le med hela ansiktet när man bläddrar i boken.

Även om jag nu kanske är jävig i frågan, att Malin är min fru och att jag själv fått uppleva charmören Sheldon här hemma i drygt ett år – så måste jag ändå säga att det blivit en fantastiskt fin bok. Mycket värme, omsorgsfullt fotograferat – men också med stor respekt för Sheldon.

Kvaliteten på bilderna och även bokens tryckkvalitet är på topp!

Boken har redan hittat till köpare i både Sverige, Norge, USA, England, Australien, Nya Zeeland och Spanien. Nöjda köpare som har varit frikostiga med positiv feedback tillbaka till Malin.

Per idag så är det endast ett mindre antal böcker kvar, så är du intresserad gäller det att snabbt beställa boken genom att skicka ett mejl till Malin på malinhelleso@gmail.com. Boken kostar 350 kronor plus eventuella portokostnader.

Behöver jag säga att jag varmt kan rekommendera boken?

img_0165

4 reaktioner på ”Sheldon & I…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s