Två bilder…

9995 (1)

9996 (2)

Visar två bilder från turen till Mullsjö fiskdammar igår.

Vitsipporna är med Pentax K20D, 10mm, bländare 22, 1/20 sekund, blixt och 100 ISO. Speglingen i det lilla vattenfallet är med Pentax K7, 18mm, bländare 8, 1/30 sekund och 100 ISO.

(Bild 1 – Vitsippor, 2016)
(Bild 2 – Spegling, 2016)

Annonser

6 thoughts on “Två bilder…

  1. Vitsippe bilden vilken skön känsla, precis som jag ligger där själv och närskådar Anemonerna. Bilden ger mig en fin vårkänsla. Fint komponerad, gillar hur min blick fastnar på sipporna och förs vidare in mot bågformen som faktiskt blir en cirkel och när blicken vandrat runt så är jag åter hos sipporna, ett årsvarv har gått och så börjar det om igen. Speglingen i vattnet en fin touch, samt den skira grönskan/ljuset som säger att det är vår.

    Speglingen en spännande bild och gillar vattenfärgerna och måleriet som det strömmande vattnet bildat. Dynamisk diagonal i bilden tillika delar den, fint med träden som speglar sig i ytan. Gillar också den belysta stenen (hälften i skugga, hälften i ljus) uppe till höger, den tillför något till kompositionen. Kan inte riktigt ta på vad det är men bilden skulle inte kännas riktigt komplett utan den, spännande när något framkallar en känsla men kan inte med ord beskriva, vad som är så intressant med den. Det bara känns.

    /Christer K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s