Kanadagäss i gryningsljus…

9930 (1)

Har haft några intensiva fotodagar i Mullsjöskogarna…

Två kvällar, en morgon och en eftermiddag – med mängder av bilder och upplevelser.

24 älgar, 3 vildsvin, mängder av rådjur där förvånansvärt många var stora bockar, sjungande ortolansparv, kanadagäss och grågäss, storlommar i morgondimma, tjäderhöna i brinnande kvällsljus, forsärlor, strömstare, orrspel, tranor, fältharar och skogsharar, humlor bland blommande lönn, dubbeltrastar i kvällsljus – och mycket annat.

Håller som bäst på att gå genom bilderna, sorterar och väljer. Gör klart bilder för att visa fram. Det blev många bilder, så det tar tid…

Tills vidare bjuder jag på en bild på två kanadagäss i det tidiga blå gryningsljuset. Pentax K7 och 55mm. Dessutom är bilden en dubbelexponering, där den ena är med rörlig kamera.

(Bild 1 – Kanadagäss, 2016)

15 reaktioner på ”Kanadagäss i gryningsljus…

  1. Den är snygg, den här, fin stämning, och så din favoritfärg – blått. Här funkar det fint, känns naturligt och inte överdrivet blått. Grader Kelvin var väl inte ställd på 3800°, eller var det dagsljus?

  2. Minst sagt intensiva dagar! Det tar lite tid att gå igenom, det är samma för mig, och i den delen av processen lär jag mig mycket. Om vad som inte fungerat bildmässigt, trots att jag trodde det, och vice versa. Bilderna får landa lite, och jag kan förvånas över hur jag ser dem i ett nytt ljus, så snart som dagen efter fotograferingen.

    Resultatet av din dubbelexponering tycker jag verkligen om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s