18 januari 2012…

9202 (1)

En bild från 18 januari 2012 – Råskog, Småland.

Pentax K20D, 50mm, bl 5, 1/5 sek, rödfilter, 400 ISO.

(Bild 1 – Stig-Anders, 2012)

Annonser

4 thoughts on “18 januari 2012…

  1. Såg en dokumentär på TV för ungefär en vecka sedan om denna människa och kom att tänka på dina bilder på honom och sökte reda på dem här i din blogg. Tyvärr missade jag en stor del av programmet men det går kanske att se igen. En mycket rolig scen var när han med sin hästdragna vagn skulle korsa en väg men blev stoppad eftersom det pågick en löptävling på den korsande vägen. Han körde på i alla fall och funktionärerna ropade att han måste stanna. Han kunde inte acceptera att han behövde väja för folk som är ute och leker, vuxna människor. Det finns väl viktigare saker att ägna sig åt. Jag skrattade gott åt denna episod.

    • Stig-Anders, eller Hästmannen som han kallas, är en verklig personlighet. Peter Gerdehags filmer är verkligt bra och fångar hela hans väsen på ett mycket bra sätt. Har båda filmer här i bokhyllan på dvd. Just denna dag var oerhört bitande kall, lyckades fånga Stig-Anders när han kom gående mot oss i hans miljö – och där man ser det långa skägget. 🙂

  2. Fin! Kämpar på för att hålla sig upprätt, i väder och vind, medan åren går. Ja, det sliter på ytan att vara ett gammalt trähus… 😉 Så är det väl med oss människor också, där vi vandrar fram längs livets förunderliga vägar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s