Uppdraget: Kärlek…

1351

Då fortsätter jag med nya bloggserien där jag med jämna mellanrum ger olika uppdrag till er läsare. Jag började med uppdraget på vårens blommor, därefter med rinnande vatten, sedan med djur i miljö och troll. Senaste uppdraget var i november 2014. Så jag tyckte nu det var hög tid med ett nytt uppdrag…

Nu har du möjlighet att visa fram en bild som visar eller symboliserar kärlek.

Du väljer själv om det ska vara färg eller svartvitt, naturbild eller icke-naturbild, inomhus eller utomhus, abstrakt eller konkret. Bilden måste heller inte vara från i år; du får gärna välja en personlig favoritbild från ett tidigare år. Du väljer, men det måste givetvis vara din egen bild.

Du väljer ut 1 bild som du sedan skickar på mejl till mig, till terje.helleso@gmail.com, senast 1 oktober 2015 under kvällen. Glöm inte att namnge mejlet med Uppdraget Kärlek. Bilderna ska ha en längsta sida på 600 pixlar och vara i jpeg. Bilden ska vara märkt med bildtitel och fotografens namn, informera gärna också var bilderna är ifrån och vilket datum de är fotograferade. Har du en blogg eller hemsida så skicka med en länk. Du får givetvis inte vara anonym. Har du en kort berättelse till bilden så kan det också vara intressant.

Jag kommer sedan göra ett urval av de bilder som skickas in (beroende på hur många det blir förstås) och publicera i ett inlägg kort efter 1 oktober. Det ska bli intressant att se era olika bilder och bildstilar. Lycka till!

5708

Annonser

13 reaktioner på ”Uppdraget: Kärlek…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s