Älgko…

8340 (1)

Igår blev det en blåsig och regnig kväll. Vilket innebar att älgarna vi mötte uppehöll sig mer inne i skogen än ute på öppningarna.

Nikon D200 och 400mm.

(Bild 1 – Älgko, 2015)

10 reaktioner på ”Älgko…

  1. Fina upplevelser ni får vara med om. Jag har sett bilderna du lägger upp här och de är verkligen värmande för själen. Vilken fantastisk natur vi har i Skandinavien. Alla sjöar och djupa skogar, det är unikt. Jag är särskilt förtjust i bilderna där den djupa grönskan blandas med de blåaktigt belysta älgarna. Det sägs ibland av förstå-sig-påare att blått och grönt inte gör sig bra ihop, men ingenting kan vara mer fel enligt min uppfattning. Blått och grönt är ju en påtaglig del av själva ljuset, det är naturligt. I dina bilder är det färgerna ihop med den täta vegetationen som ger en tät, nästan tryckande stämning. Inget ljus skymtar mellan grenarna och tar uppmärksamheten från älgen.

  2. Mycket fin inramning med skogen och granarna… Hon ser ändå lite förvirrad ut den här älgkon, men ändå lugn. Gillar den murriga känslan i bilden. Mycket bra Terje! 😉 (som vanligt)

  3. Härlig ”rumskänsla” och djup i bilden. Jag blir nyfiken på vad älgen står och tittar på… kanske finns det ännu en älg där bakom träden? Fantasin sätter gränserna… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s