28 januari 2006…

6049 (1)

En bild från 28 januari 2006 – Brahehus, Småland.

Nikon D100, 24mm, bl 18, 1/160 sek, avtonat gråfilter, 200 ISO.

(Bild 1 – Harspår, 2006)

10 reaktioner på ”28 januari 2006…

  1. Bilden är som en hel berättelse, men utan medverkande. Märkligt och fascinerande att det går att känna så egentligen. Jag ser även diffusa linjer, eller kanske rörelser, som pekar mot borgen. Dels molnen på himlen men även ljusspelet i snön och sprickorna i berget. Utan tvekan en av de bästa bilder jag sett på mycket länge.

  2. Vilken spännande bild! Spåren i snön, den mörka ruinen av Brahehus, bergknallen, ljuset i snön… tillsammans förmedlar de en spännande känsla. Vet inte riktigt varför, men jag kommer att tänka på Bergmans filmer när jag ser den här bilden. Det är något filmatiskt över bilden som är väldigt intressant, men som jag har svårt att sätta fingret på.

  3. Mycket dramatik och spännande bild. Fint ”glow” i byggnaden som understryker dramat och spänningen i mina ögon iaf 🙂
    /Christer K

  4. Mmmm… en spännande bild som med sin gråhet andas ålderdom och är ändå, trotts sin gråhet väldigt spännande att titta på! 😉
    Mörkret i bilden ger obehag om att något fruktansvärt har inträffat på den här platsen. Det gör ont av att titta på bilden, kanske är det stenen till höger i bilden som ger en lite obehaglig och vass känsla?!
    Spåren väcker verkligen min uppmärksamhet och gör att jag vill ta mig fram till borgen och se om det är någon där. Snyggt Terje, du triggar min fantasi! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s