Månadens bild, oktober 2014…

5566 (1)

5667 (2)

5682 (3)

5692 (4)

5691 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från oktober 2014. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Återkommer med fem favoritbilder från varje månad under 2014. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter kommer samtliga tolv månadsvinnare att vara med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2014, enligt er.

Här kan ni se månadens bilder från januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti och september 2014.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit Årets Bild 2014.

18 reaktioner på ”Månadens bild, oktober 2014…

  1. Bild nr 3, den är fantastiskt rolig. Vid första anblicken ser det som fågeln har en cigg i munnen.
    Alla bilder är bra men trean har humor som ett extra plus.

  2. Två bilder tilltalar mig mest, tvåan där hägern ser rent spöklik ut med den härliga bakgrunden,men rösten föll på nr 4,gillar ju bilder med längre slutartider,och när jag själv inte fick någon flyktbild vid besöket idag…så fick det bli den bilden.

  3. Bild fyra måste ju vinna detta!! Utan konkurrens som jag ser det. Här har tydligen rallhägern fått nog av alla fotografer och ger sig av in i drömmarnas värld. Härlig effekt på både fågel och vatten har det blivit här. Rock-n-rall. 🙂

  4. Svårt val men det blev bild nummer tre där jag tycker det finns en viss komik i uppsynen hos häger och mört, men också tragik i mörten som blev till mat. Den närmast kolsvarta bakgrunden lyfter fram hägern och mörten på ett häftigt sätt!

  5. Har gått omkring och grunnat i flera dagar på vilken jag ska välja, nr 1 eller 2. Det blev till slut tvåan. Fågelns uttryck är ju obetalbar, och så hittar man ju en (eller kanske flera) ”fåglar” inne bland grenarna till vänster vilket för bilden levande och fantasifull. Den första bilden gillar jag också mycket starkt, särskilt som det går att hitta en släkting till truten i de gulbruna buskagen vid murens fot, med en portion fantasi. Jag är väldigt förtjust i att betrakta bilder med öppna sinnen och i dessa finns mycket att upptäcka.
    //Erik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s