Uppdraget: Djur i miljö…

4907 (1)

Då fortsätter jag med den nya bloggserien där jag med jämna mellanrum ger olika uppdrag till er läsare. Började med uppdraget på vårens blommor, därefter med rinnande vatten. Nu har ni möjlighet att visa fram en personlig favoritbild på djur i miljö; en bild på däggdjur, fåglar, kräldjur, insekter mm i sin miljö. Det ska vara vilda djur; alltså inga bilder på kor, hästar, katter eller hundar – åtminstone inte denna gång.

Ni väljer ut 1 bild som ni sedan skickar på mejl till mig, till terje.helleso@gmail.com, senast 15 juli under kvällen. Glöm inte att namnge mejlet med Uppdraget Djur i miljö. Bilderna ska ha en längsta sida på 600 pixlar och vara i jpeg. Ni väljer själv om bilden är i svartvitt eller färg. Bilden ska vara märkt med bildtitel och fotografens namn, informera gärna också var bilderna är ifrån och vilket datum de är fotograferade. Här ni en blogg eller hemsida så skicka med en länk. Ni får givetvis inte vara anonyma. Har ni en kort berättelse till bilden så kan det också vara intressant.

Jag kommer sedan göra ett urval av de bilder som skickas in (beroende på hur många det blir förstås) och publicera i ett inlägg kort efter 15 juli. Det ska bli intressant att se era olika bilder och bildstilar. Lycka till!

(Bild 1 – Smålom, 1996)
(Bild 2 – Älg, 1991)

4908 (2)

4 reaktioner på ”Uppdraget: Djur i miljö…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s