Ny bloggserie: Fotografen…

4792 (1)

4793 (2)

Då tänkte jag starta ännu en bloggserie med titeln ”Fotografen”. Här tänker jag presentera olika fotografer för er bloggläsare, som kan vara intressanta att bekanta sig med. Detta är en serie som är öppen för alla som är intresserade. Du skickar ett mejl till mig (terje.helleso@gmail.com) och märket mejlet med ”Fotografen”. Du skriver en text om dig själv (ungefär runt en halv A4-sida), som antingen bifogas som textfil eller wordfil. Sedan väljer du ut fem bilder av dina egna + en bild av dig själv (glöm inte att ange fotografens namn om det inte är ett självporträtt).

Vidare så skickar du även länkar till eventuell blogg eller hemsida, eller annan plats på nätet där man kan se flera av fotografens bilder. Om du har en kortare historia om de fem inlämnade bilderna så är det också bra (inklusive bildtitel, lokalitet, teknik, datum). Samtliga bilder lämnas i JPEG med längsta sida på 600 pixlar.

Detta är en serie som kommer gå fortlöpande, så ni kan sända in material när som helst. Beroende på hur många som skickar in, så gör jag urval av fotografer och publicerar nya fotografpresentationer med jämna mellanrum.

Välkommen att skicka ett mejl med text och bilder. Det ska bli intressant att se framöver vilka fotografer som kommer att presenteras. Viktigt: Det måste inte alls vara naturbilder, motivval är helt fritt)

(Bild 1 – Hotet, 2003)
(Bild 2 – Skogsnäva, 1994)
(Bild 3 – Tornseglare, 2014)
(Bild 4 – Skogshare, 1998)

4794 (3)

4795 (4)

6 reaktioner på ”Ny bloggserie: Fotografen…

 1. Dina bilder är bara så underbara.
  Och Du är så generös som vill lyfta fram Fotografen.
  Fler skulle ha Ditt tänk Terje, Du är så god 🙂
  Jag kanske får mod till mig någon dag och skicka in …..

  Ha en underbar vecka och Glad Midsommar i Hälsningland ❤

  • Tack så mycket Syssy! 🙂
   Jag har med jämna mellanrum genom åren haft olika moment där jag lyfter fram andra fotografer, så det känns självklart för mig att göra en sådan bloggserie. Och modet att skicka in får du se till att plocka fram! Ha en underbar vecka även du Syssy och en Glad Midsommar till dig och familjen! 🙂

 2. Ett trevligt initiativ! Det är möjligt att jag skickar in ett bidrag längre fram men jag är väldigt upptagen några veckor framåt så det blir kanske senare i sommar.
  //Erik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s