Månadens bild, april 2014…

4359 (1)

4406 (2)

4408 (3)

4422 (4)

4450 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från april 2014. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Återkommer med fem favoritbilder från varje månad under 2014. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter kommer samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2014, enligt er.

Här kan ni se månadens bilder från januari, februari och mars.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit Årets Bild 2014.

16 reaktioner på ”Månadens bild, april 2014…

  1. Entitan som genomsöker fröställningen tycker jag är fin på många sätt,den diagonala kompositionen,de små ”lamporna” som ger ett fint ljus plus det behagliga skärpedjupet. Min röst går till Parus palustris.

  2. Hej! Angående kommentering hos mig så är det jag själv som stängt ner för tillfället.Denna årstid är så intensiv med allt som man vill göra,och allt som måste göras,och jag känner att jag kanske inte hinner kommentera så mycket själv hos andra just nu,och därför var det lika bra att stäng ner själv oxå.Men det kommer tillbaka vad det lider.

  3. Nr. 2 fick min röst. Kanske inte så mycket för fågeln utan snarare för det andra jag ser, eller i alla fall tror mig se. Men nog ser jag ytterligare en fågel, den framträder tydligt om man tar ett par steg bort från skärmen och betraktar bilden på lite avstånd. Till höger, ett ganska stort ansikte. Medvetet eller inte, men i min fantasi finns den där.
    //Erik

  4. Jag gillar verkligen hur du har fångat krickan i bild nummer 2, så därför röstade jag på den. Mjukheten i bilden och ansiktet i bakgrunden som tittar på den förbiflygande krickan gjorde valet lätt, även om jag är mycket förtjust i de andra bilderna också! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s