Givetvis kom det inga…

3482 (1)

…personer från ”svansen”… Jag skrev ett inlägg den 3 november, där jag bjöd in ”fanklubben” på forumet Flashback. Jag var på plats vid parkeringen kl 09.45, och när jag gick därifrån kl 10.15 så hade det inte dykt upp någon. Som jag misstänkte så var de för fega för att dyka upp. Inte ens de som bor i närområdet; som exempelvis här i Mullsjö, eller i Habo och Jönköping, vågade komma.

Däremot vet jag att de läst inbjudningen, då jag fått ett antal hjärndöda kommentarer som bekräftar detta. Fick även jag ett mejl från en av medlemmarna som sa att han inte kunde komma. Sedan blev ju inlägget läst rätt så flitigt under den första veckan, så jag kan tänka mig att diskussionerna varit rätt så intensiva. Säkerligen har man också försökt komma med fantastiska ursäktar till varandra om varför man inte kunde komma, jag vet inte… Men det är ju så det är…

När man fick en möjlighet att få träffa mig ansikte till ansikte, att riskera att avslöja sin identitet men samtidigt då också stå för sina argument utan att gömma sig bakom någon form för pseudonym – då vågade de inte komma. Inte någon, fast de ju är så ”många” till antalet…

Jag blev som sagt inte överraskad, och jag är heller inte ensam om att vara det… Använde tiden som jag väntade till att fotografera. Bland annat ett antal svartvita dubbelexponeringar på träden intill kyrkan.

(Bild 1 – Korset, 2013)

10 reaktioner på ”Givetvis kom det inga…

  1. Kanske inte mycket att förvånas över,så modiga är dom nog inte när det kommer till kritan,men habobor,det förvånar mig…! men dom är väl inte bättre än andra. En riktigt bra bild fick du till i.a.f.

  2. Jaha, det var ju inte så oväntat. Förstod att de inte skulle våga visa sig.
    Nu hade chansen att få svar på frågor och möta dig på riktigt. Men de vågade inte visa sig vilket betyder att det är små fega människor och inget annat.

    En riktigt vacker bild blev det i alla fall. Snyggt jobbat Terje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s