Månadens bild, oktober 2013…

3260 (1)

3262 (2)

3335 (3)

3357 (4)

3390 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från oktober 2013. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Under hösten återkommer jag med fem favoritbilder från varje månad under 2013. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter tänkte jag att samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2013, enligt er.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit årets bild 2013.

Annonser

14 reaktioner på ”Månadens bild, oktober 2013…

 1. Bergfinken är ju underbar,slutartiden och fågelns snabba rörelser gör att vingarna bara antyds,dessutom ”allt ljus på mig”gör ju att den här bilden blir lite unik och svår att kopiera.
  Gillar dom mjuka och behagliga färgerna också.

 2. Nr.2 Bergfinken.
  Förutom färgerna, slutartid och ljus finns det frågor som bilden ställer…
  Vad är Bergfinken på väg att göra, vad finns framför den som inte syns i bilden?

 3. Nr 3 och 5 finns så mycket att upptäcka i, verkligen engagerande. I nr 5 ser jag t ex en diffus siluett av en mörk gestalt till vänster som ställer frågor. Men mitt val denna gång faller på nr 3. Allt verkar dras in i virveln och inget slipper ut ur den. Vattnet är svart och omgivningen allt annat än munter. En rätt dyster bild men just därför viktig, för dig.
  //Erik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s