Månadens bild, september 2013…

3117 (1)

3121 (2)

3130 (3)

3148 (4)

3145 (5)

Har valt ut fem favoritbilder från september 2013. Nu tänkte jag att ni skulle få rösta fram vilken som är den bästa. Under hösten återkommer jag med fem favoritbilder från varje månad under 2013. Den bilden som får flest röster blir Månadens bild. Därefter tänkte jag att samtliga tolv månadsvinnare blir med i en ny omröstning till Årets bild. Där vi kommer se vilken bild som är min bästa bild från 2013, enligt er.

Ni får gärna lämna en kommentar och förklara hur ni röstat och varför. Samtliga som lämnar en kommentar (ej anonymt förstås) är sedan med i utlottningen av ett fint pris när det sedan är klart vilken bild som blivit årets bild 2013.

Annonser

12 reaktioner på ”Månadens bild, september 2013…

 1. Den första faller mig mest i smaken, mest action i den och otroligt fint exponerad och komponerad. Jag velade mellan att lägga min röst på den eller den sista, med sin ödesmättade och trolska stämning, men rösten föll på den första ändå. Mycket fina bilder allihop dock! 🙂

 2. Detta var sannerligen inte lätt. Jag skulle välja allihop men det går ju inte för sig. Älgbilderna är ju bara för charmiga liksom den med paddan där paddans gulaktiga färg plockas upp på ett diskret sätt av husets dörr och de båda kuporna. Den sista är svår och gåtfull, ställer stora krav på betraktaren. En bild jag säkert återkommer till. Mitt val faller till slut på nr 3. Jag tycker trädets form är så mäktigt, den skjuter som en pil upp mot himlen. Där ljuset tränger genom grenverket kan jag skönja en triangelform vilket ger nästan religiösa övertoner. Triangeln är ju inom kristendomen en symbol för treenigheten.
  //Erik

 3. Jag gillar humoristiska bilder, därför valde jag nr 1. Att den sedan är skarp, välkomponerad och har fina färger gör den ju inte sämre.

  Jag har kollat in din blogg lite för sällan inser jag nu. Det var just det här interaktiva, att du bjöd in läsarna till tävlingar och annat deltagande som gjorde att jag älskade din blogg för några år sedan. även om jag själv inte var aktiv så läste jag den med spänning varje dag. Hoppas att du orkar ta dig och din blogg tillbaka till något liknande igen. Du är en inspirationskälla för mig och säkerligen många andra. Tack.

  • Tack så mycket Anders! 🙂
   Självklart tycker ju jag att man ska besöka bloggen ofta, men förstår givetvis att det är olika. Att bjuda in till tävlingar vet jag inte än om det kommer tillbaka, vill ju i första hand hålla en profil kring det egna fotograferandet och bildtankarna. Då och då tipsar jag om andra fotografer eller kommenterar andras bilder, så jag försöker hålla en levande blogg med många ingångar. Vi får se framöver hur allt utvecklar sig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s