Heldag, lördag 23 november kl 10…

3414(Mullsjö fiskdammar, 2013)

Lördag 23 november bjuder jag på en heldag i den fantastiska naturen vid Mullsjö fiskdammar. Vi samlas vid parkeringen intill Nykyrka i Mullsjö. Ni som bjuds till denna heldag är min ”fanklubb” på Flashback forum. Jag tänkte att ni säkerligen måste ha minst en miljon frågor till mig – så det bästa är ju då att träffas i verkligheten. Dessutom har jag aldrig någonsin under hela min karriär haft så många som är så fruktansvärt intresserade i mina bilder och texter, till minsta atom.

Som ett stort tack för all den uppmärksamhet ni gett mig, så är detta det minsta jag kan bjuda på tillbaka. Jag tar med min fotoutrustning, är ni fotointresserade så får ni gärna ta med er fotoutrustning också. Glöm inte att ta med er fika – och kläder efter väder. Vi stannar ute så länge ni orkar.

Ni behöver inte föranmäla till heldagen. Jag kommer finnas där vid parkeringen kl 10, sedan får jag se hur många av er som dyker upp.

Erbjudandet gäller enbart för ”fanklubben” på Flashback.

(Om ni skulle undra så är detta ett seriöst erbjudande, jag kommer verkligen vara där)

8 reaktioner på ”Heldag, lördag 23 november kl 10…

  1. Jeg regner med at det blir trengsel i skogen den dagen! De ser sikkert frem til å møte deg ansikt til ansikt slik at de kan få komme med alt som ligger dem for hjertet. Bra tiltak for fansen;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s