Ny layout och ny server…

3399(Sidensvans, 2013)

Då har bloggen flyttats tillbaka till wordpress. Och som ni kan se har jag även ändrat layout. Hoppas att ni tycker om förändringarna. Jag tycker själv det är ovant och det kommer ta tid att bli klar med alla små justeringar jag behöver göra här och var med nya layouten. Vissa bildlänkar har försvunnit vid serverbytet, men detta fixar jag efterhand som jag hittar felen. Jag kommer också efterhand göra vissa anpassningar och små ändringar i layouten. För tillfället är bloggroll borta, men den återkommer inom kort.

För att symbolisera de nya förändringarna så bjuder jag på en bild från idag, en sidensvans som sitter fint i det skarpa motljuset.

20 reaktioner på ”Ny layout och ny server…

 1. Mycket snygg och stilren layout. Tycker också om att du nu har en gilla-knapp även om jag vet att du tycker om kommentarer mer… 😉
  Bilden på sidensvansen är riktigt fin. Härlig bakgrund med fina färger och fint mönster.

  • Tack så mycket Anki! 🙂
   Gillaknappen fick jag på köpet… Men skulle jag se att många gillar med inte lämnar kommentar, då plockar jag bort den. Här kan jag göra det, tyvärr inte på Facebook… 😉

 2. Oj då här har det snickrats må jag säga , trodde först att jag hade kommit på fel sida men icke då det är bara du som hade fixat till den , det blev mycket snyggt med nya layouten eller vad nu det heter (svår ord det där) //;-) ha det gött

 3. Terje, det här ser väldigt bra ut. Jag gillar det och det flyter bättre på min skärm. Bilderna laddas fint också! Här får du en värdig exponering.
  Ps. Rosa är faktiskt en fin färg. 😉

 4. Talar till mina sinnen och smakar bra,det var för sidensvansen det.
  Din nya layout har ett ljust sinnelag,hoppas inga mörka tankar förstör den.
  Min länk till din sajt funkar fortfarande så jag är nöjd.
  Mvh
  Ove

 5. Jättesnygg sida!!!
  Layouten känns ny och fräsch och ljus och lätt överblicka! Snyggt med vitt, det gör att det blir mer lättläst.
  Men, så kommer jag med lite synpunkter. 😉
  När man har vit bakgrund så vill den gärna blända ögat när man ser på bilderna. Den ljusa bakgrunden äter liksom upp de mörka bilderna. Den bländar. Samma problem är det ju också när man väljer vilken passepartout man ramar in med. Väldigt ljusa bilder funkar med vitt, när de ”pratar” på samma vitnivå typ 50/50. Men mörka bilder som visas med vit bakgrund tappar stinget, den ljusa bakgrunden får dem att liksom försvinna.

  Har funderat själv på detta, vilken bakgrund som är bäst för att visa bilder på bloggen, och jag har valt en grå nyans. Tycker själv att grått numera kan verka ”gammalmodigt” men det visar nog bilderna bäst.
  Svart bakgrund med vit text..går knappt att läsa, då den vita texten etsar fast i ögonen när man sedan ska se på bilderna.

  Ska bli spännande att se utvecklingen på din blogg.

  //Boije

  • Tack så mycket Wictoria!
   Härligt att du gillar den nya bloggen, men inte minst dina synpunkter om det vita. Jag förstår dig och håller med. Försöker hitta en något mörkare variant, kanske ljusare grå – men har inte helt bestämt mig riktigt. Det är ungefär som vit passepartout när man ska göra utställningar, vitt passar inte alltid – och särskilt de mörkare bilderna blir lidande. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s