Några porträtt på skogshare…

(Benjamin, 1998)

(Krisse 1, 1999)

(Krisse 2, 1999)

(Krisse 3, 1999)

Visar en serie porträtt på skogshare från Hallands Väderö i Skåne. Samtliga bilder är fotograferade med Nikon F5. Första bilden på Benjamin är med 300mm, bilderna på Krisse är med 400mm. Fujichrome Velvia 50 på bilden på Benjamin, de andra är med Ektachrome 100 VS. Bländare 2.8 på samtliga bilder och även stativ.

4 reaktioner på ”Några porträtt på skogshare…

  1. Hei Terje, nok en gang flotte bilder fra deg. Disse harebildene hadde jeg skikkelig sans for, jeg liker spes det du får frem av bakgrunn/bokeh, man ser at du bruker 2.8. Har du vært lenge ute i skogen for å finne disse søte skapningene, har du feks forplass(trenger man det til harefoto?)

    Jeg har aldri vært på Hallands väderø, men skulle gjerne vært der, det virker som et flott sted for naturfoto, i likhet med resten av skåne.

    Ole Walter Sundlo

  2. Takk Ole Walter! 🙂
    Nei, ingen fôring. Et viktig prinsipp for meg under hareprosjektet som jeg hadde 1987-2001. Målet var også å aldri skremme ivei harene, vente ut, få fram harenes uttrykk når de får være for seg selv. Det var ikke vanskelig å komme nærmt, det vanskelige og tidkrevende var kombinasjonen av uttrykk-lys-perspektiv.

    Hallands Väderö er en fantastisk fin plass, er nok favorittplassen i Skåne. Kanskje sees vi der i sommer? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s