Positiva omdömen av nya boken…

Nu börjar jag få de första positiva omdömen på den nya boken; dels recensioner i olika bloggar, fina meddelanden via mejl och på Facebook. Ni kan bland annat läsa vad Anna-Lena Ekström och Håkon Langmo skrivit. Ni får gärna tipsa mig om ni skriver om boken någonstans.

Flera väljer också att vänta på pappersupplagan av boken, fortfarande är det ju så att en ”riktig bok” är mer intressant för många. Däremot får ni vänta ett bra tag, tror nog ni får räkna med minst ett år – och priset blir givetvis ett helt annat. Tror pappersboken kommer ligga på runt 1000 kronor att köpa, då tryckkvaliteten är mycket viktig för mig.

Vill ni veta mer om den nya boken och även är intresserade att köpa den kan ni läsa mer här, här och här.

7 reaktioner på ”Positiva omdömen av nya boken…

 1. Jättefin bok, Terje
  Svartvitt är verkligen speciellt och dina bilder i den här boken är ”outstanding”
  När den kommer i en bokhyllevänlig utgåva står jag först i kön för ett exemplar

 2. Å gi ut en bok med landskapsfotografi i sort/hvitt, er det nok ikke alle som har nerver til. Landskapsfoto presenteres gjerne i farver som gir et ekstra element å spille på. Hva er en soloppgang/nedgang uten de obligatoriske oransjerød fargene?
  Etter å ha kommet halveis gjennom boken så begynner jeg å tenke på at alt er i sort/hvitt… Tittelen sier jo akkurat det. Landskap i sort/hvitt. Jeg dras uansett inn i en verden der det tar meg så lang tid å tenke over at vi virkelig er i en sorthvitt verden. Terjes bildespråk fanger og forteller en historie. Han er en av de få som fotograferer med sorthvitt i tankene og ikke bare konverterer et farvebilde i etterbehandlingen. Dette synes helt tydelig i bildene. Her har vi en fotograf som vet å benytte kameraets tilgjengelige finesser for å kunne utrykke akkurat det som ønskes. Her blir bildene til i kamera!
  Det er utrolig å kunne ”se” så mange detaljer som vi andre helt enkelt overser, og samtidig, kunne klare å skape så emosjonelle landskap og naturbilder. Sammen med de enkle innledende tekstene, som allikevel sier det meste, presenteres bildene som små skatter.

  Jeg skal allikevel tørre og påstå at Terje sitt bildespråk og presentasjon er for viderekomne fotografer. Han har helt klart sin egen stil som både kan misunne og irritere. Irritere de som ikke forstår og misunne de som virkelig forstår. Dette er dog da kun min enkle mening:o)

  Ut fra Terje sine bilder har jeg lært mye. Terje tør der andre holder igjen. Han er ikke redd for å provosere og improvisere. Det er dette som gjør han til den han er som fotograf og medmenneske. Han tør å stå for det han gjør, og kan også forklare hvorfor han har gjort akkurat det han har gjort i hvert eneste bilde. Imponerende spør du meg
  I mine øyne så er dette en av de bedre bøkene jeg har sett med landskapsbilder.

  Løp & Kjøp!

  Med vennlig hilsen
  Tom A Hansen
  Leder BioFoto Indre Østland

 3. Takk Elise! 🙂
  Tom: Oj, hvilken fantastisk fin omtale! Leste den først på Facebook og nå også her på bloggen. Tusen takk! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s