Till alla mina vänner…

(Självporträtt…, 2008)

Jag fotograferar mer än någonsin, jag bloggar ofta och mycket – och i allt detta får jag ett helt otroligt fantastiskt stöd från alla underbara vänner. Ni lämnar hela tiden fina kommentarer här i bloggen, ni stödjer och kommenterar på Facebook, ni ringer och är engagerade, ni skickar mejl och sms. Helt otroligt! Jag känner mig mycket tacksam och inte minst hedrad över hur ni alla hela tiden finns där. Detta kan jag inte nog visa min tacksamhet över.

Det har verkligen inte varit lätt detta senaste året, jag skulle ljuga om jag skulle säga något annat. Men det är tack vare er, min underbara familj – och även mitt djupa brinnande intresse för natur och foto, som jag håller som bäst på att kämpa vidare.

Jag berättar idag inget om vad jag håller på med, vad som är på gång, vilka projekt som jag utvecklar. Detta ger mig arbetsro och en frihet att utveckla projekten i den riktning jag själv önskar.

Det finns idag fruktansvärt många rykten som surrar, och jag kan lugnt konstatera att 99 procent av alla dessa inte är sanna!  Rykten om mitt fotograferande tidigare, rykten om vad jag gjort och inte gjort – och inte minst de rykten som surrar om vad jag håller på med idag.

Än en gång ett riktigt stort tack till alla fantastiska vänner för det otroligt fina stöd ni gett och hela tiden ger!

Annonser

10 reaktioner på ”Till alla mina vänner…

 1. Hej MAJSTRO !
  Klart du ska gå vidare. Smälar av olika kaliber får vi alla som är tokiga nog att våga stika ut, försöka, pröva våra vingar, även på och oftast på ”oflugen rymnd”
  Så flyg vidare, å va glad att snöstormen är över. Lite regn tål du, å den ljunande framtiden är vår …
  Kram
  kåre

 2. Tack själv Terje! Morgonen randas efter en lång natt… Det är alltid lika spännande att kika in på din blogg och låta sig inspireras.
  Mvh Erik

 3. Du har mitt stöd Terje!

  Jag vet att alla kan göra misstag, medvetet eller omedvetet och JAG HAR SJÄLV GJORT MYCKET DUMT UNDER PSYKISK PRESS som jag sedan inte riktigt har förstått varför jag har handlat som jag gjorde. Det viktiga är att man lär sig av detta och inte upprepar det. Så länge vi lär oss av våra misstag så utvecklas vi vidare. Kvalitet tror jag vinner i längden. Publik finns ju till allt. Speciellt om bilderna håller hög konstnärlig nivå vilka dina bilder för de mesta gör.

  Det är lugnade att höra att du fotograferar mera nu. Jag tror att det är det ända sättet som du kan läkas fullt ut. Nu kommer snart resten också och jag tror framtiden för dig kommer bli bättre.

  Jag saknar dina texter och hoppas att du får ro att skriva mera i framtiden.

  /Thomas

 4. Tack så hjärtligt Thomas! 🙂
  Jo, jag kommer skriva mer och mer framöver. Återkommer också med lite längre texter här i bloggen med jämna mellanrum. Men mer kommer! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s