Ekorre…

(Ekorre 1, 2008)

(Ekorre 2, 2007)

(Ekorre 3, 2007)

(Ekorre 4, 2007)

(Ekorre 5, 2007)

Det har genom åren blivit rätt många bilder på ekorre. Visar därför fram en serie på fem olika bilder som jag tycker är intressanta på lite olika sätt.

Samtliga bilder är med Nikon D200 och 400mm. Bild 2, 4 och 5 är från Grövelsjön i Dalarna. Första bilden är från Sandarne i Hälsingland och tredje bilden är från Maden, också i Hälsingland.

13 reaktioner på ”Ekorre…

 1. Fina bilder på ett av våra ”sötaste” vilda rovdjur! Gillar alla bilderna lika mycket. Litet humor i bilden med latrintunnan 🙂

 2. såååå herlig!!! jeg elsker de små ekornene!!! dette må være de beste bildene jeg har sett av et ekorn noen gang…..!!!!!!! :)))

 3. Ekorre 1 tilltalar mig mest. Dels för den omgivande miljön och kontakten med djuret man får när den verkar titta rakt in i kameran och dels för den vackra kompositionen av alla vertikala linjer som bryts av ekorren. Stämningen i bilden känns nästan suggestiv. En typisk Terje-bild!
  Mvh Erik

 4. Tack Ninna, Anders, Elise, Lauri, Anki, Børge, Lars, Erik och Peter för era fina kommentarer! 🙂

  Ekorren med hundlatrinen hoppades först ned i den, kanske för att leta efter något ”ätbart”..? Efteråt blev den sittande rätt länge på kanten och tittade.

 5. Hur härlig är inte bilden på ekorre nr 2 då?!?!?! Hela helheten i bilden, Ekorren, Bimotiven, känslan… Så fantastiskt fångat. Bra där!

 6. Nr.4, jag bara älskar den bilden. Kontakten, blänket av blå himmel och så förstås de där morrhåren som kittlas bara man ser bilden.
  Trevlig Helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s