Råbock i skymningen…

(Råbock, 2012)

Det var en underbar vårkväll igår. Tittade till forsärlan, men den har ännu inte kommit. Tittade även till en mycket fin plats för snok, men inte heller den kunde jag hitta. Annars blev det några fina rådjursmöten, och detta är en av bilderna. (Nikon D200, 400mm, bl 2.8, 1/250 sek på 100 ISO)

3 reaktioner på ”Råbock i skymningen…

 1. Hallo Terje
  Våren er igang og hver eneste dag er som julaften. Jeg sjekker for nye fugler hver eneste dag nå og det er så herlig å gå i skogen.
  Hver eneste dag når jeg kjører på jobb så ser jeg 3-4 rådyr på samme sted. De ligger i soloppgangen og koser seg… Skulle øsnke det var mulig å få til et bilde av disse men det jeg er jo sent ute for jobb som vanlig…
  Synes du har fått til et herlig bilde av råbukken her. Mektig å møte disse dyrene:o) Flott med øyekontakten og det ser ut til at bukken er like nygjerrig som deg.. Hva tenker den på? Skal jeg stikke av eller ikke?? Er han farlig? Ånei… ikke han naturfotografen igjen:o) Gir han seg aldri han der??

  Til helgen drar jeg på fuglejakt på Hornøya i Finnmark. Gleder meg til fuglejakt i snøstorm (spådd dårlig vær) Det kan bli en utfordring!

  Lykke til i vårskogen Terje! Jeg kommer snart en tur sørover :o)

  http://kringlevridern.wordpress.com/2012/03/23/workshop-hornoya/

  Tom

 2. Tack Tom och Petra! 🙂
  Tom: Hehe… Jo, visse rådyr har vel møtt meg ganske mange ganger… Lykke til også i Finnmark, og glem ikke å hilse til Bjarne! 🙂
  Petra: Det ska vi väl kunna ordna! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s