Det angår oss alla…

(Storskrakar, 2012)

Hittade av en slump en mycket intressant hemsida, ”Det angår oss alla”, där jag bland annat kunde läsa följande:

Gang Stalking – Gängförföljelse

Det kan hända vem som helst men, de som oftast få utstå den här typen av psykologisk terror är de personer som har fått våldsverkaren att känna sig underlägsen. Det finns många olika ”typer” av gängförföljelse men den vanligaste tycks vara den där våldsverkaren använder andra människor som ”redskap” i sitt försök att ”knäcka”/tysta sitt ”offer”. Genom att manipulera sanningen så får våldsverkaren dessa personer att agera som hans/hennes förlängda arm.

I spetsen av dessa ”gruppterroriseringar” finner man oftast en individ med en personlighetsstörning så som psykopati. En individ som njuter av att se andra lida och av att kunna lura och manipulera andra människor till att agera som hans/hennes ställföreträdare/förlängda arm. Makt och kontroll över någon annan/andra, är det som driver dem.

På sätt och vis kan den här typen av trakassering liknas vid forna dagars ”häxjakt”. Individer som låtit sig luras eller deltar av egen illvilja börjar håna, skratta åt, eller på en rad andra sätt terrorisera ”offret”. Att en hel grupp av människor nu ger sig på ”offret” gör det givetvis mycket svårare för honom/henne att ”stå pall” för trycket. Syftet med att sätta igång den här typen av ”gruppterrorisering” är givetvis att få ”offret” att till sist begå självmord, s.k., ”mord genom självmord” eller stressa honom/henne till döds.

4 reaktioner på ”Det angår oss alla…

  1. Intressant, fast vi redan visste det! Egentligen är det dem det är synd om. Vilket fruktansvärt innehållslöst och svart liv att leva!

    Läser just nu en bok om Psykopati. Mycket mycket intressant läsning!

    Kram till er!

  2. Tack Ninna! 🙂
    Just det ja… Frågan är bara hur många som ser detta, och som kan sortera. En bok om psykopati låter intressant! 🙂

    • på frågan om vem som ser sidan ¨Det Angår Oss Alla ¨får jag infoga mig i ert led : jag ser den och missar aldrig ett tillfälle att bifoga en tipslänk till denna relevanta och mycket upplysande sida i vartenda mail jag skickar och på Facebook, Twitter med mera. Man har ju stora möjligheter att få folk att få upp ögonen angående vad som händer och sker i detta enligt mig allt mer omänskliga samhälle som blir allt mer kallt och i avsaknad av ordet EMPATI. må bäst och tack för att fick stöta på din fina hemsida Kfalq.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s