Tre analoga bilder…

(1)

(2)

(3)

Jag har gjort en paus i bloggen. Använder just nu tiden med att skriva, fotografera och att skanna in analoga bilder. Men sedan det är julafton idag vill jag bjuda är på 3 nyinskannade bilder som jag aldrig tidigare visat fram. Myggorna och älgkon är från Halleberg i Västergötland och skogsharen från Hallands Väderö i Skåne. Myggorna och skogsharen är fotograferade med 300mm på bländare 2.8. Älgkon i motljuset med 28mm på bländare 2.8. Inga filter eller multiexponeringar. Samtliga bilder är gjorda med Nikon F3 och filmen Kodachrome på 25 ISO. Bilderna är konverterade till svartvitt i Photoshop, inga andra ändringar i efterhand.

(Bild 1 – Två myggor, 1987)
(Bild 2 – Skogshare, 1988)
(Bild 3 – Älgko, 1987)

5 reaktioner på ”Tre analoga bilder…

  1. Kul att du bjuder på lite bilder såhär på julaftonen, eftersom ett av mina favoritdjur är kanin så fastnade jag självklart för den fina bilder på haren. Den översta bilden blir också en favorit…
    Må gott, hoppas du och dom dina har en trevlig julafton…
    Morgan

  2. Underbart, framför allt älgen som eftertänksamt tittar på myggen. B/W är bara så outstanding. Men 25 ASA var inte mycket….du kunde nästan använt Technical Pan i stället.
    Ulf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s